Gå til indhold
IMG 7008

Aktiviteter

Hvad tilbyder vi?

Kolding Stadsarkiv tilbyder en række spændende og forskellige aktiviteter, der giver varierende muligheder for at deltage i eller blive klogere på din lokalhistorie. Det spænder lige fra foredrag, sangvandringer, udstillinger til workshop, hvor du selv får lov til at fordybe dig i noget, som interesserer dig. Det vigtigste for os er, at lokalhistorien bliver både nærværende og vedkommende. Det er vores fælles lokale historie, som vi alle er en del af. Derfor kan du møde os mange steder. Både på Stadsarkivet i Nicolaikomplekset, men også på biblioteket, i midtbyen eller i det lokale kvarter.

P8310101

Arrangementer

Vi tilbyder en række arrangementer - flere af dem er gratis.
Se hvad du kan deltage i
Kamera

Nyheder

Vi kommer løbende med forskellige nyheder og tilbud, som du kan læse om. Noget af det foregår online, på arkivet eller andre steder i kommunen. Det kan være nye samlinger, som bliver gjort tilgængelige eller særlige tilbud i Skoletjenesten Kolding. Det kan du også følge med i her.

Læs de seneste nyheder
070921 Snublesten 01 foto Blume Press

Nyhedsbrev

Vil du holde dig opdateret omkring vores arrangementer og seneste nyheder om, hvad der sker på arkivet, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at følge med i arkivets løbende aktiviteter. 

Oplysningerne bruges udelukkende til at formidle om arkivet og dets virke og de videregives ikke til nogen tredje part.