Gå til indhold
Bogsamling

Arkivets bogsamling

 • Du kan søge i arkivets bogsamling på arkiv.dk. Alle bøger i arkivets samling er i princippet registreret og søgbar, så hvis titlen ikke kan findes, er den ikke en del af vores bogsamling. Prøv eventuelt det lokale folkebibliotek. Ellers har Det Kgl. Bibliotek alle trykte udgivelser i Danmark. Arkivet har desværre ikke mulighed for at udlåne bøgerne, men du er meget velkommen til at se og læse i bøgerne på arkivets Historisk Værksted. Du er også velkommen til at skrive til arkiv@kolding.dk, og så kan vi muligvis hjælpe dig med at finde bogen et andet sted.
  Søg i bogsamlingen
 • Hvis du har nogle spørgsmål angående bogsamlingen, kan du skrive til os.
  Skriv til os

Lokalhistorisk bogsamling

Slaegtsforskning1000

Kolding Stadsarkiv råder over en bogsamling på over 7000 bøger. De fleste handler om Kolding og omegnens lokalhistorie og kan ses på vores Historisk Værksted. 

Gennem årene har Kolding Stadsarkiv også stået bag udgivelsen af flere forskellige titler - heriblandt den traditionsrige Koldingbog, der er udkommet siden 1970. 

På denne side kan du læse om, hvordan du kan søge i bogsamlingen. Ligesom du har mulighed for frit at downloade en række af arkivets egne publikationer.

 • Her kan du læse alle udgaver af Koldingbogen fra 1970 og frem til 2017. (er på vej)

  Læs Koldingbogen her
 • Her kan du læse nogle af arkivets andre bøger, som er udgivet gennem årenes løb. (er på vej)

  Læs bøgerne her
 • Hvis du er interesseret i arkivets nye udgivelser, så kan du købe dem på Kolding Kommunes netbutik eller i arkivets åbningstid med Mobilepay.
  Til netbutik

Kolding Stadsarkivs udgivelser

Publikationer
På disse sider kan du se og læse i en række af arkivets publikationer fra de sidste 50 år. Det omfatter bl.a. Koldingbogen og nogle af de andre publikationer, som arkivet også har udgivet. Hvis du er interesseret i arkivets nyere bøger, er de til salg i Kolding Kommunes netbutik eller hos byens boghandlere. Du kan også købe bøger på arkivet med Mobilepay.

Søg i Koldingbogen

Koldingbogen er udkommet siden 1970 og i de over 50 år har der været et væld af forskellige lokalhistoriske artikler i.  Her kan du søge i Koldingbøgerne frem til 2021 og se, om der findes en artikel om dit familiemedlem, forening, virksomhed eller lignende allerede. 


Søgningen er pt. med det forbehold, at titlerne løbende bliver lagt op og ikke er færdige endnu.