Gå til indhold
Eksamen 1005

Eksamensbeviser

Kolding Kommunes folkeskoler

På Kolding Stadsarkiv opbevarer vi eksamensprotokoller fra alle de kommunale folkeskoler i Kolding Kommune. Det betyder, at vi kan lave en udskrift af dine eksamenskarakterer, hvis du har gået på en kommunal folkeskole. Har du gået på en privatskole eller en friskole skal du i de fleste tilfælde henvende dig til skolen selv. Vi har kun eksamensbeviser fra skoler i Kolding Kommune. Du kan ikke bestille et egentlig eksamensbevis, men Stadsarkivet kan lave en gyldig udskrift af dine års- eller eksamenskarakterer. For at søge om en eksamensudskrift skal du oplyse, hvilket år og fra hvilken skole, du har taget eksamen.
Eksamen 1010
Eksamen 1002

Koldingbasen

I Koldingbasen kan du se, hvilke skoler vi har eksamensprotokoller fra. Hvis vi ikke har fra din skole, kan du i første omgang selv kontakte skolen, der ifølge Eksamensbekendtgørelsen skal opbevare eksamens- og prøveresultater i 30 år. Fra og med eksamenen i 2010 kan du hente dine eksamensresultater på borger.dk
Tjek din skole her
Eksamen 1005

Bestil dit eksamensbevis

Du skal bestille eksamensudskriften via Kolding Kommunes selvbetjening. Brug linket nedenfor.

Du skal logge ind med MitID eller NemID og svaret på din bestilling vil du modtage i e-boks.

Er du fritaget fra Digital Post og/eller e-boks, kan du kontakte arkivet på arkiv@kolding.dk og få et bestillingsskema i papir.

Søg her