Gå til indhold
Kasse 1001

Spørg os

Spørgsmål til arkivet

B346 spoerg os
Hvert år modtager arkivet mange mails, telefonopkald eller henvendelser i Historisk Værksted fra borgere, virksomheder, politikere, journalister og alt indimellem. Spørgsmålene drejer sig om alt fra slægtsforskning, kommunens historie til billeder af dit barndomshjem eller din egen sag i kommunen. Du er altid meget velkommen til at kontakte os enten på mail, telefon eller møde os i Historisk Værksted. Vi sørger for, at du bedst og hurtigst muligt får de svar, du leder efter.
Sagsbehandler

Kontakt os

Tirsdag-torsdag: kl. 11-15 i Historisk Værksted, Skolegade 2B eller ring på 7979 1030. Du kan også altid skrive til os.
Skriv til os
Eksamen 1007

Eksamensbeviser

Har du mistet dit afgangsbevis fra folkeskolen? Kolding Stadsarkiv har eksamensbeviser fra alle folkeskoler i Kolding Kommune, og derfor er det os, du skal henvende dig til, hvis du mangler dit gamle eksamensbevis.
Læs om eksamensbeviser her
Arkivalier hylder

Find din egen sag

Med en ændring af Arkivloven i 2021 blev det nemmere at få adgang til informationer omkring dig selv. Du kan nu begære indsigt i egne personoplysninger i det arkivmateriale som er under 75 år gammelt.
Læs om adgang til egen sag her:
Raadstuearkiv taet

Adgang til andre arkivalier

Det er ikke alle arkivalier, som man bare kan få lov til at se. Her kan du læse om, hvordan du søger om adgang til kommunale arkivalier.
Læs mere om at søge adgang her