Gå til indhold
DSKD students3

Brug arkivet

Du kan bruge arkivet på mange måder. Vil du vide mere om din slægt eller hvor du bor, så besøg os i Historisk Værksted, hvor du kan få hjælp og vejledning til at dykke ned i din egen historie.

Historisk Værksted

Historisk Værksted er stedet, hvor arkivet inviterer alle borgere ind i historien. I det historiske værksted kan man undres, undersøge, forske, lege og eksperimentere med historien. Vores værksted er åbent for alle – store som små. Historisk Værksted ligger i Skolegade 2B. Her har du mulighed for at få adgang til de originale og autentiske kilder. Der er åbent tirsdag til torsdag mellem klokken 11 og 15 samt den første lørdag i måneden, hvor vi står klar til at hjælpe og vejlede dig. Der er lukket mellem jul og nytår samt i uge 28, 29 og 30.
IMG 1658
  • Her kan du læse lidt om, hvad vi kan hjælpe dig med. Om du søger dit eksamensbevis, adgang til din egen sag eller hjælp til forskning eller slægtsforskning, så læs med her.
    Læs mere
  • Har du bare et hurtigt spørgsmål? Du kan skrive til os via arkiv@kolding.dk eller ringe på 79791030 i tidsrummet tirsdag til torsdag mellem kl. 11 og 15.
    Skriv til os

Forespørgsler

KF 2748 053
Arkivet kan hjælpe med en bred vifte af spørgsmål. Det gælder alt fra slægtsforskning, lokalhistorie fra Kolding Kommune til at finde dit gamle eksamensbevis eller din sag i kommunen. Læs mere her om, hvad vi kan hjælpe dig med og hvordan du kommer i kontakt med os.
IMG 3832

Slægtsforskning

Meget slægtsforskning kan man i dag selv lave hjemme fra computeren. På denne side finder du links med hjælp såvel som arkivets egne digitaliserede samlinger, som du kan få adgang til fra din computer.
Slægtsforskning
Lov 1008

Lovgivning

Adgangen og brug af arkivalier er styret af flere forskellige lovgivninger. På denne side kan du skabe dig et overblik over, hvilken lovgivning du kan rette dig efter.
Læs mere her