Gå til indhold
5 E0 A1490

Gode links til slægtsforskning

KoldingWiki
KoldingWiki administreres af Kolding Stadsarkiv. Informationen på siden kan dog skrives og lægges op af alle. KoldingWiki indeholder artikler om personer, begivenheder, steder, bygninger og meget andet fra hele Kolding Kommune.
Til KoldingWiki
Danish Family Search
Danish Family Search er et privat og frivilligt initiativ, hvor frivillige afskriver kirkebøger, folketællinger, skoleprotokoller og lægdsruller således at man kan søge på navne, områder og lignende og fremfinde personer på den måde.
Til Danish Family Search
Dødsregister
Dødsregisteret er en database drevet af foreningen Danske Slægtsforskere. Her er afskrevet og indhentet information omkring dødsfald i Danmark mellem 1900-1921 og 1943-1969. På databasen kan man søge på personer og få oplyst dødsdato, dødssted og eventuelt dødsårsag.
Til Dødsregister
Historisk Atlas
Historisk Atlas er en foreningsdrevet side, hvor biblioteker, museer og arkiver formidler historie. Siden giver blandt andet mulighed for at finde historie i dit nabolag, men også mulighed for at se gamle kort over området og finde ud af hvor sognegrænsen er.
Til Historisk Atlas
Link Lives
Rigsarkivet og Københavns Stadsarkiv har samarbejdet om et projekt med at linke data fra kirkebøger, folketællinger og andre kilder med hinanden, således at hvis du finder din oldefar på siden, så finder du både hans dåb, konfirmation og adressen på hans barndomshjem.
Til Link Lives
Arkivalieronline
Rigsarkivet har gjort mange vigtige arkivalier almindeligt tilgængelige for alle. Dem kan du se på arkivalieronline. Hvis du er i tvivl om, hvordan du bruger dem, så har Rigsarkivet i mange tilfælde skrevet korte guides til materialet.
Til ArkivalierOnline