Gå til indhold
Skole Festival04

Regional koordinator

Samarbejdsaftale med Skoletjenesten - videncenter for eksterne læringsmiljøer
Kamma sort hvid
Samarbejdsaftale

Skoletjenesten - videncenter for eksterne læringsmiljøer

Formålet med samarbejdet er at udvikle og kvalificere brugen af undervisning i eksterne læringsmiljøer i både Kolding Kommune og hele Region Syddanmark.

Skole Festival06

Åben Skole aktør-netværk

I 2021 blev Kolding Kommunes åben skole aktører og PLC-medarbejdere inviteret til et fællesmøde. Formålet med mødet var at få et større kendskab til hinanden, så vi kan samarbejde og bidrage til en varieret skoledag på kryds og tværs. Ønsket var at skabe en bedre sammenhæng mellem skoleverdenen og aktørerne i den åbne skole. Det resulterede i etableringen af Åben Skole aktør-netværket i Kolding Kommune.

Netværket mødes hver anden måned. Der arbejdes løbende med vidensdeling, erfaringsudveksling og at øge kendskabet til hinanden, vores projekter, og på den måde også finde samarbejdspartnere og sparringspartnere i hinanden.

Spørg om netværket
Skole Festival01

Åben Skole-festival

Til den årligt tilbagevendende Åben Skole-festival vises det store udbud af Åben Skole-tilbud og -aktører, der findes i Kolding Kommune. Det er tænkt som en messe, hvor man kan blive både inspireret og overrasket.

Festivalen finder sted 9. juni 2023 på Torvet på Kolding Bibliotek.

Nedenfor kan du tilmelde dig en mailliste, så du får tilsendt alle informationer om festivalen, når den nærmer sig.  Skriv "åben skole festival 2023" i emnefeltet.

Tilmeld mailliste